info@kitchen-cn.com +86-571-56976336
Вградени дизайни Кухненски шкафове за врати само за замяна

Вградени дизайни Кухненски шкафове за врати само за замяна

Вграден дизайн кухненски шкафове врати само за замяна европейски шкафове шкаф, както подсказва името е да се използват монолитни панели направите вратата на кабинета или тялото на кабинета. Използването на този материал от шкафове не само с масивна дървена кутия, подобна на дървената и водоустойчива ...

Описание

Вградени дизайни кухненски шкафове врати само за замяна

Европейските шкафове за вградени шкафове, както подсказва името, е да се използват формовани панели, които да правят вратата на кабинета или тялото на кабинета. Използването на този материал, направен от шкафове не само с масивен дървен шкаф, подобен на дървесината и водоустойчивост, също е добра добра екологична производителност. Във формата има и известна пластичност. В сравнение с масивна дървесина или метални камъни европейски шкаф с плоскости, рентабилни.

Спецификация.

Модел

DP-82

Тип кабинет

Европейски стил дърво зърно MDF PVC врата врата кухненски шкаф

Панел на вратите

18 мм MDF плоскост с PVC филм.

Кутия

Шперплат 16 / 18мм с меламиново покритие (бял цвят)
ПДЧ от ПДЧ от 16 / 18мм с меламиново покритие. (Бял цвят )

Модел на вратите

Shaker стил или нормален плосък дизайн

железария

BLUM / DTC / друга друга хардуерна марка

MOQ

1 по-горе

Пакет

Плосък пакет или пакет за монтаж, който зависи от клиента

Производствено време

30-35 дни за нормална поръчка

Порт за доставка

Шанхай или Нингбо

Незадължителни елементи

Counter върхове / мивка / Faucet / всички други кухненски аксесоари и т.н., Които могат да бъдат избрани от каталог аксесоари.

Гаранционен срок

10 години след монтажа без причинени от човека щети.

Условия за плащане

Малки поръчки: 40% от сумата като депозит, салдо преди зареждане.
Големи поръчки: 30% като депозит, салдата приемаме T / T и L / C / OA плащания

След сервиз

Всички неща ще се превозват по въздух, ако по време на инсталацията липсват някои принадлежности.

Чертежите потвърждават

Таксата за дизайн на кабинета е 200 USD / SET, която ще се върне след потвърждаване на поръчката. Оценяваме, ако сте готови с чертежи на ръка, няма нужда да проектирате отново.
Предлагаме безплатни подробни окончателни чертежи на магазина като доказателство за окончателно производство.

Основен пазар

Океания / Северна Америка / Близкия Изток / Северна Евро / Африка

Повече панели за врати от PVC за вашия избор

1.jpg

2.jpg

3.jpg

4.jpg

5.jpg

6.jpg

7.jpg

9.jpg

8.jpg

10.jpg

Европейски формовани шкафове - предимствата на европейските формовани шкафове

Европейски шкаф за шприцоване всъщност неговият материал е изработен от MDF, направен от PVC фолио, изработена от декоративна плоча. МДФ обикновено е висококачествено MDF използването на нова технология, изработена от монолитна плоча при водоустойчивост и екологично представяне, отколкото средната плоча е много по-добре, много от пазара използват този шкаф за материали. И тъй като връзката между PVC филм прилагането на цвят също е масивен дървен шкаф не може да се сравни.

Европейски канцелария за плоскости Предимствата имат добър цвят. Дълго време няма да се справи, степента на деформация е малка. Използването на пластмасова машина за формоване на врати от машина за решаване на проблема за запечатване на ръба на пластмаса. Формованата плоча против надраскване износва топлинна мръсотия срещу избледняване, без пукнатини, не се деформира и рутинната поддръжка е проста, за да може да се каже, че пазарът е най-зрелият материал на шкафа.

Как да изберем добър европейски шкаф за шкафове.

1 на първо място, ако покупката на шкафове да признаят на марката една голяма марка, за да се гарантира, че добро качество с продажбата.

2 най-много контакт с материала е извън PVC фолио общото качество на по-добре формована плоча филмът е сравнително дебел, ако филмът, ако тънък общото качество ще бъде относително лошо. Освен това дебелият филм в производствения процес е относително висок и след филма след термичното разширение и свиване степента на деформация е малка.

3 виж ъгъла след формирането. Ако качеството е добро, технологията за обработка е добра, общите ъгли са еднакви, няма разлика, има разлика в края на мембраната, която е лесна за навиване.

4 виж вътрешния субстрат няма феномен стебло, ако феноменът на случая, така че плоча след дълго време ще бъдат уязвими към приливите.

Днес ви представяме европейските стилни шкафове за шкафове на съответното знание, така че аз вярвам, че имаме по-нататъшно разбиране за шкафовете в европейския стил, всъщност има много видове шкафове в допълнение към европейския стил, в който има китайски Американски и т.н. можете да изберете според цялостния стил на дома можете също да решите според собствените си предпочитания.
Hot Tags: вграден дизайн кухненски шкафове врати само за замяна, Китай, производители, доставчици, фабрика, на едро, персонализирани

Изпрати запитване