info@kitchen-cn.com +86-571-56976336

48 инчов модерен ъгъл баня шкаф Vanity с мивка и огледала

48 инчов модерен ъгъл баня кабинет суета с мивка и огледала Нова украса на дома, практичен санитарен санитарен възел, разбира се, незаменими, стилен комбинация баня шкаф може да направи цялата домашна среда изглежда по-висок! Изящен и елегантен дизайн, така че банята изглежда още ...

Описание

48-инчов модерен ъглов санитарен шкаф за баня с мивка и огледала

Нова украса за дома, практичен шкаф за баня, разбира се, незаменим, стилна комбинация от шкаф за баня може да направи цялата домашна среда изглежда по-висока! Изящен и елегантен дизайн, така че банята изглежда по-чиста и красива, всеки ден има добро настроение да се мие, живеещи в такава красива модна домашна обстановка, която не я харесва?

спецификация

Модел

FB-150

Тип кабинет

48-инчов модерен американски стил масивна дървесина баня суета

Панел на вратите

3/4 "бял или оцветен цвят от тъмно орехово дърво от масивен дървен панел

Кутия

Шперплат с брезов фурнир

Модел на вратите

Американски модел на вратите с вибрация

железария

BLUM / DTC / друга друга хардуерна марка

MOQ

20 комплекта шкафове

Пакет

Плосък пакет или пакет за монтаж, който зависи от клиента

Производствено време

30-35 дни за нормална поръчка

Порт за доставка

Шанхай или Нингбо

Незадължителни елементи

Counter върхове / мивка / Faucet / всички други кухненски аксесоари и т.н., Които могат да бъдат избрани от каталог аксесоари.

Гаранционен срок

10 години след монтажа без причинени от човека щети.

Условия за плащане

Малки поръчки: 40% от сумата като депозит, салдо преди зареждане.
Големи поръчки: 30% като депозит, салдата приемаме T / T и L / C / OA плащания.

След сервиз

Всички неща ще се превозват по въздух, ако по време на монтажа липсват тела.

Основен пазар

Океания / Северна Америка / Близкия Изток / Северна Евро

1.jpg

2.jpg

3.jpg

4.jpg

5.jpg

Повече дизайн на банята за вашия избор

6.jpg

Семинари

7.jpg

8.jpg

Избор на материал за шкаф за баня

Банята е най-важната вътрешна зона на влага, ако е суха и мокра преграда на банята, което прави шкафът за банята основно не е проблем. Ако зоната на банята е прекалено малка, суха и мокра, без зониране, въпреки че е в състояние да произведе, но трябва да се обърне внимание внимателно. Като например инсталирането на баня с душ кабина, в ежедневния процес на къпане, за да се блокира по-голямата част от директния поток от плисване на водата към шкафа за баня, можете до известна степен да удължите живота на шкафа за баня.

Кабинетът за баня е дълъг в мократа баня, най-добрият избор от пластмасови или бояджийски панели. Блистерна панелна повърхност покрита PVC филм, направени от вакуум мехури. Пластмасов панел с добро качество не е лесно да се счупят деформации и до известна степен да се блокират водните пари. Този панел може да бъде заобиколен от една, но също така и да разреши откритите и влажни и други проблеми. Цялата открита повърхност на боята може да покрие повърхността, повърхността е лесна за почистване, водоустойчивост и устойчивост на влага е добра, затова тези два материала са идеален материал за баня.

В допълнение към избора на повърхностния материал, избирането на масата също се обръща внимание. По принцип изкуствените камъни, кварцовите камъни са често използвани материали. Изкуствен камък може да бъде безшевни шевове, всяка форма, ако монтажът на модела е по-сложен, трябва да направят местните условия да правят неправилна форма. Подобно на положението на пясъка, индустрията препоръча изборът на изкуствени каменни плотове; кварцов камък със собствената си твърдост и други характеристики на формата и снаждане на процеса ще бъдат предмет на определени ограничения, но поради своята висока твърдост, незалепващо масло, лесно почистване и поддръжка, В случай на правила за моделиране на банята, също е добър избор.

Експерти предполагат, че материалът на кабинета, който прави кабината за баня, необходимостта потребителите да изберат басейна предварително. Когато водният басейн е много материал, керамика, изкуствен камък, стъкло и така са често срещани. Ако изберете изкуствен камък басейн, може да се направи под басейна, и може да бъде безшевно с изкуствени каменни плотове, по-красиви. И керамика и стъкло и други материали, като етажни саксии, процесът е по-сложен, може да не е стабилен, по-подходящ за тайвански басейн

Въпреки че производителите на кабинети могат да осигурят единно производство на шкафове за баня, но само за да осигурят обичайния шкаф за баня, потребителите също трябва да си купят отделен басейн и кран и други аксесоари. Промишлеността, за да напомня, като се има предвид, че като цяло не може да бъде по-добре от покупката на банята кабинет проблеми, общата цена няма да бъде по-евтино. Сега общият стил на шкаф за баня, размер и разнообразие, основно в състояние да отговори на общите нужди, но също и в производствения процес може да бъде по-професионално, водоустойчиво и по-добро представяне на влагата. Ако потребителите нямат специални нужди от моделиране или банята е малка, няма душ кабина, която да блокира по-голямата част от водата и т.н., или препоръчва избор на професионален санитарен възел или самостоятелна керамична мивка за една ръка.
Hot Tags: 48-инчов модерен ъгъл баня кабинет суета с мивка и огледала, Китай, производители, доставчици, фабрика, на едро, персонализирани

Изпрати запитване