info@kitchen-cn.com +86-571-56976336


Manufactuer View


Росен е в челните редици на производството на мебели по поръчка в делтата на река Яндзъ, Китай Източна зона. С над 15 години опит, ние непрекъснато отговаряме и надхвърляме нуждите на нашите клиенти във всички сектори, в които оперираме.


Нашите способности и капацитет за производство на изпитани и качествени мебелни продукти отдавна са установени. Ние сме доставили значително портфолио от успешно завършени проекти по целия свят, работещи за изпълнители от Tier 1 и 2 и много клиенти на bluechip.


Росен е финансово силен и стабилен бизнес партньор с вътрешния си опит за доставяне на дограма и проекти за отлични постижения. През последните няколко години работихме с известни дизайнери и участвахме в производството на части от дограма на най-добрите проекти за жилищни и хотелиерски проекти. Росен работи по поддоговори, вариращи от 40 000 до 1,5 милиона долара.


Специализирана зона:

Всички видове дограма включват масивна дървесина, дървен фурнир, лак, ламинат и др. Дограма, дървени врати.


Допълнителна зона за доставка:

Дървен плот, каменна плоча, всякакви функционални кухненски принадлежности като мивка, кран, кофа за боклук, кошници, прибори за хранене и др.